İSO

Öncelik Yönetimi Webinarı

    Webinarda önceliklerin belirlenmesi ve yönetilmesi konusunda tüm adımlar ve aksiyonlar paylaşılacaktır.

    Eğitim İçeriği
    •    Öncelik Kavramı ve Verimlilik İlkeleri 
    •    Büyük Resim ve MVDHSPPOSK Dinamiği
    •    Hedeflerin Belirlenmesi ve İş Planlarının Hazırlanması
    •    Operasyonel – Stratejik İş Ayrımı 
    •    Acil – Önemli Matrisinin Doğru Kullanımı
    •    Önceliklendirme Tablosu Oluşturmanın Adımları 
    •     Uygulamalar ve 4 Eylem Çerçevesiyle Aksiyon Çalışması

    Eğitim 30 Nisan 2024 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitim günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

    Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Eğitim Yeri: Online / Zoom 

    Ücret ve Kayıt:
    Eğitime katılım ücretsizdir.

    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Efsun Yüksel Tunç
Kurucu Danışman / Eğitmen

Efsun Yüksel Tunç, İstanbul Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler ve Avrupa İlişkileri okudu. 1991 yılında lise öğrencisiyken iş hayatına adım attı.  Üniversite eğitimi sırasında Efendiler A.Ş.'de İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Barbie Çocuk  Giyim'de Yurtdışı Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalıştı. İngiltere'de Heriot Watt Üniversitesi'nde İşletme okudu. Psikoloji alanında özel bir  sertifika programına katılmış, ileride eğitim ve yönetim danışmanı olabilmek için gerekli sertifikaları almış, Profesyonel Koçluk, NLP Master  Trainer ve Beden Dili uzmanlığı kazanmıştır.
İngiltere'de kaldığı süre boyunca perakende, otel ve yiyecek-içecek sektörlerinde çalıştı. İngiltere'de aldığı eğitim ve iş tecrübesinin ardından  Türkiye'de bir Amerikan Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı ve aynı üniversitede akademik kadroya alındı.
Efsun Yüksel Tunç 1995 yılından bu yana bilgi ve birikimlerini profesyonelce paylaşıyor ve 2001 yılında Indus Consulting'i kurdu. 2001 yılından bu  yana Indus Consulting'de eğitmen ve yönetim danışmanı olarak görev yapmakta ve 20 kişilik danışman ekibi ile kaliteli hizmet sunmaktadır.  1998'den beri üst düzey iş insanlarına bireysel ve yönetici koçluğu ve kişiye özel mentorluk hizmetleri vermektedir. 30 yılı aşkın süredir satış  alanında faaliyet göstermektedir ve 22 yılı aşkın süredir yöneticilik yapmaktadır.
Efsun Yüksel Tunç, geçmiş tecrübelerinden yararlanarak 2014 yılında Londra'da Indus Global Consulting şirketini kurarak Indus'un global bir  marka olma yolculuğuna başlamış ve Avrupa ülkeleriyle projeler yürütmeye başlamıştır. 2022 yılından bu yana Londra şubesini devralarak Türkiye  ve İngiltere arasında hibrit modelde çalışmakta ve 5 kişilik danışman kadrosuyla global projelere imza atmaktadır. Thomas Cook, TUI, HM Clause  ve Imperial Tobacco'nun akredite eğitmeni olarak yurt içi ve yurt dışında hem yerinde hem de sanal modelde eğitimler vermektedir.
GPTW Enstitüsü tarafından 2016 yılında ve 2017 yılında Türkiye ve Avrupa'da en iyi işveren seçilen Indus Consulting'in kurucu danışmanı olarak,  Indus deneyimini ve benzersiz kriterleri şirketlerle en iyi işveren olma yolculuğunda paylaşıyor ve danışmanlık veriyor. Şirketlere eğitim, insan  kaynakları, yönetim ve strateji konularında en iyi uygulamaları sunarak hizmet vermektedir. Danışmanlık projeleri yürüttüğü birçok şirketin üst  yönetimine yönetici koçluğu hizmeti vermektedir.